My inspiration: Perrie Edwards

En liten ting! Hvis du finner noe du har lyst på, på en av kollasjene mine kan du bare klikke på kolasjen og du kommer til en side der alle klærne og sminken og evntuelt alle de andre tingene på kollasjen finnes! nettsider og priser på de forskjellige tingene!

Jeg absolutt, absolutt ELSKER den utrolig kule Perrie Edwards fra det britiske jentebandet Little Mix! Hun har en kul stil, en morsom personlighet og en utrolig sangstemme! Hun er forlovet med Zayn Malik fra one direction. Jeg elsker hennes Boho, rockchick stil og tar inspirasjon fra henne! sminken hennes består av en varm smokey-eye, rosa lepper og den lengste falske øyevippene du kan finne! Noen tips til stilen hennes (uten å bruke en formue) skal du få lenger ned på inlegget! så Perrie har utrolig mye klær fra topshop, river Island og American Apparel, som ikke er det dyreste man finner: så det er lett og kopiere stilen hennes uten å måtte punge ut mer en du har råd til! De fleste klærne jeg har gravd fram i kollasjen under er klær som Perrie har blitt sett med; blandt annet den sorte playsuiten, de sorte bootsene på antrekk nr.3, det metalliske lilla skjørtet, spike jeffery campbells og mange andre plagg!  (dessverre ble noe i kolasjen littegranne dyrere en jeg planla! men man finner nydelige, billigere alternativer over hele internett)

 

 

Én kommentar

fint :)

Skriv en ny kommentar

stylistsecret

stylistsecret

16, Stokke

Velkommen til bloggen av den litt over middels moteinteresserte jenta! her får dere tips og triks om nettsider, outfits, sminke og alt annent innen makeup, mote og shopping!

Kategorier

Arkiv

hits